Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Festes a les Vies des Tren d’Inca, Pollença i el Port

Aquest cap de setmana es van celebrar les tradicionals festes de la barriada inquera de les Vies des Tren, que continuen un juliol intens d’actes festius s la ciutat. Les celebracions s’inicien el dissabte 8 de juliol a la plaça de Felip II, amb tota una diada d’activitats. El dematí, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. També es farà el tradicional sopar a la fresca. La vetllada anirà acompanyada d’un monòleg a càrrec de Juma Fernández i acabarà amb ambientació musical.

«Amb les de Vies des Tren, continuam amb el programa de festes de barriada, que ja vam encetar el passat cap de setmana amb les de Crist Rei i que es duu a terme al llarg de tot l’estiu per contribuir a fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de l’èxit i la gran afluència de públic i participació per part dels inquers i les inqueres a les activitats de la Plaça del Lladoner, estam més engrescats que mai amb totes i cada una de les festes de barriada que vendran, amb una programació per grans i petits feta amb molta il·lusió», assenyala Virgilio Moreno, batle d’Inca.

Sant Cristòfol i Festa Marinera a Pollença

A Pollença les cites són la celebració de Sant Cristòfol i una festa marinera al Port. L’agrupació de camioners organitza la festa de Sant Cristòfol, que comença avui divendres amb una gran revetlla. Demà, dissabte, es farà la concentració de camions a l’aparcament del camí del Puig a les 8.30 h. Després es farà la pregària davant el Convent i, seguidament, la benedicció dels vehicles. A partir de les 10 h és el torn de la berenada i els jocs infantils.

La plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença serà l’escenari de la Festa Marinera 2023. Hi haurà foodtrucks que oferiran menjar i concerts a càrrec a Bitamayans, Spicy Papaya, Cabron Band i Valnou.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'