Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Cris Juanico es presenta a l’Auditori d’Alcúdia amb l’Orquestra Simfònica de les Balears

El cantant i compositor menorquí Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears seran els encarregats de posar la nota musical el dia 5 de març, a les 20.00 h, a l’Auditori d’Alcúdia. En concret, es presentarà el nou projecte artístic de Cris Juanico ‘Altament sensible’ que ofereix un repertori amb alguns dels seus temes més populars en clau simfònica. Es tracta d’una proposta que obre i desplega com mai temes prou significatius de la trajectòria musical de l’artista menorquí (des de Ja T’Ho Diré fins a l’actualitat) amb els colors, matisos i sensibilitats dels instruments d’una gran orquestra.

Cris Juanico a Ràdio Arenys (2012)

L’artista ciutadellenc compta amb la complicitat dels arranjaments del músic mallorquí Miquel Àngel Aguiló i de la seva banda habitual integrada per Blanca Coll (violí), Lluís Gener (baix), Quim Ribó (guitarra elèctrica) i Pere Moll (bateria), amb els que arrodonirà el repertori amb temes com L’Univers i Més a prop. 

Diumenge de cinema

L’endemà del concert -diumenge 6- hi haurà sessió de cinema a l’Auditori alcudienc, amb la pel·lícula ‘Muerte en el Nilo’ a partir de les 18h. Basada en la novel·la de 1937 d’Agatha Christie, ‘Muerte en el Nilo’ és un fascinant thriller de misteri dirigit per Kenneth Branagh sobre el caos emocional i les conseqüències letals que provoquen els amors obsessius. Les vacances egípcies del detectiu belga Hércules Poirot a bord d’un glamurós vaixell de vapor es converteixen en l’aterradora cerca d’un assassí quan la idíl·lica lluna de mel d’una parella perfecta es veu truncada de la manera més tràgica. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'