Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El Principal d’Inca presenta Dies de Dansa

El Teatre Principal d’Inca presenta  una nova programació el pròxim 24 i 25 de març: Dies de Dansa, una proposta àgil i innovadora per apropar la dansa contemporània al públic i per donar a conèixer el Teatre Principal a les companyies. Els espectacles es poden veure tots, comprant l’abonament, o per separat. El teatre obrirà a les 17.30 i tancarà a les 23 hores.

I amb (t)here és un treball escènic i musical de petit format i durada d’Aurora Bauzà i Pere Jou, sobre la relació entre el cos i la veu, que explora noves formes d’interacció entre ambdós. 

El fin de las cosas, d’Inés Sarmiento, és una creació existencial que qüestiona el concepte d’identitat i el propòsit de la vida, combinant en escena el llenguatge coreogràfic, el performatiu i l’audiovisual. Una dona, expulsada del paradís, s’escindeix de la naturalesa per a construir el seu “jo”.

A Ballarina, de Sònia Gómez, el moviment és el protagonista absolut i tot gira al voltant del desig de moure’s. L’espectacle té una posada en escena molt senzilla perquè puguem veure la ballarina tan natural com sigui possible.

Per acabar, Cinc episodis d’un error és un espectacle itinerant dins el propi teatre realitzat per 5 companyies diferents a partir d’una sola temàtica: objecte-dona. Cada part dura 12 minuts i es desenvolupa en un espai no convencional del teatre. Una persona guia conduirà els espectadors (en grups de 25) d’un “escenari” al següent. Hi haurà 2 passis per dia: un cada 30 minuts.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'