Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Inca dona el sus a les Fires, la temporada alta de la ciutat

El temps de Fires culminarà el 16 de novembre amb la celebració del Dijous Bo.

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre Inca donarà els sus a les seves Fires. Tot un seguit d’activitats que durant tres setmanes convertirà la ciutat en un punt de referència a la tardor de Mallorca. El batle d’Inca, Virgilo Moreno, i la regidora de Fires, María José Fernández; juntament amb altres membres del consistori, associacions, clubs i entitats locals han participat de la presentació d’aquest esdeveniment amb el qual comença la «temporada alta» de la capital del Raiguer. 

«Per tots els inquers i inqueres és molt importat que arribi aquesta temporada alta. Anim a tothom a sortir al carrer, omplir les places i seguir impulsant el nostre característic orgull inquer, visibilitzat tot el que podem oferir i ens diferencia. Durant les tres Fires obrim les portes de la ciutat de pinta en ample per rebre a tothom i celebrar conjuntament unes bones Fires» assenyala el batle, Virgilio Moreno. 

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha posat èmfasi a introduir novetats per atreure nous públics i a mantenir tots aquells esdeveniments que ja formen part de l’essència de les Fires. “El nostre objectiu, un any més, és oferir una proposta atractiva i variada d’actes, amb activitats per a totes les edats i interessos», explica la regidora Fernández. 

Les activitats començaran en dissabte. Així el pròxim 21 d’octubre s’iniciarà la Primera Fira – Fira de la Terra, on, com és costum, hi haurà plantes, flors i productes de la terra. Aquest cap de setmana trobarem tres grans  novetats: les primeres Jornades Clau Natural;  la Fira Intercultural; i una gran diada per a tota la família per celebrar el 25 aniversari de Radio Murta. A més a més, enguany es recupera de nou la Fira de la Ciència, que se celebrarà a la plaça del Mercat Cobert.

La Segona Fira – Fira de l’Esport i l’Oci se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. Els esdeveniments principals estan relacionats amb l’esport i el motor, però també com ja fa anys, es dóna importància a tot allò que té a veure amb l’oci i, especialment, els infants i els joves.

Pel que fa a les novetats, el dia 28 d’octubre es durà a terme una carrera de carretons; i el 29 d’octubre el Claustre de Sant Domingo acollirà la Fireta «Vermut Bo». 

El primer cap de setmana del mes de novembre – els dies 4 i 5 – serà el torn de la Tercera Fira – Fira d’Època. Aquests dies també es durà a terme una nova edició de Creativissím, Rata Market i Inca Té Talent. 

Amb tot, Inca tornarà a protagonitzar la programació de Fires de Tardor a Mallorca, que culminarà el 16 de novembre amb la celebració del Dijous Bo.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'