Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Inca dona el sus a les Fires, la temporada alta de la ciutat

El temps de Fires culminarà el 16 de novembre amb la celebració del Dijous Bo.

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre Inca donarà els sus a les seves Fires. Tot un seguit d’activitats que durant tres setmanes convertirà la ciutat en un punt de referència a la tardor de Mallorca. El batle d’Inca, Virgilo Moreno, i la regidora de Fires, María José Fernández; juntament amb altres membres del consistori, associacions, clubs i entitats locals han participat de la presentació d’aquest esdeveniment amb el qual comença la «temporada alta» de la capital del Raiguer. 

«Per tots els inquers i inqueres és molt importat que arribi aquesta temporada alta. Anim a tothom a sortir al carrer, omplir les places i seguir impulsant el nostre característic orgull inquer, visibilitzat tot el que podem oferir i ens diferencia. Durant les tres Fires obrim les portes de la ciutat de pinta en ample per rebre a tothom i celebrar conjuntament unes bones Fires» assenyala el batle, Virgilio Moreno. 

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha posat èmfasi a introduir novetats per atreure nous públics i a mantenir tots aquells esdeveniments que ja formen part de l’essència de les Fires. “El nostre objectiu, un any més, és oferir una proposta atractiva i variada d’actes, amb activitats per a totes les edats i interessos», explica la regidora Fernández. 

Les activitats començaran en dissabte. Així el pròxim 21 d’octubre s’iniciarà la Primera Fira – Fira de la Terra, on, com és costum, hi haurà plantes, flors i productes de la terra. Aquest cap de setmana trobarem tres grans  novetats: les primeres Jornades Clau Natural;  la Fira Intercultural; i una gran diada per a tota la família per celebrar el 25 aniversari de Radio Murta. A més a més, enguany es recupera de nou la Fira de la Ciència, que se celebrarà a la plaça del Mercat Cobert.

La Segona Fira – Fira de l’Esport i l’Oci se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. Els esdeveniments principals estan relacionats amb l’esport i el motor, però també com ja fa anys, es dóna importància a tot allò que té a veure amb l’oci i, especialment, els infants i els joves.

Pel que fa a les novetats, el dia 28 d’octubre es durà a terme una carrera de carretons; i el 29 d’octubre el Claustre de Sant Domingo acollirà la Fireta «Vermut Bo». 

El primer cap de setmana del mes de novembre – els dies 4 i 5 – serà el torn de la Tercera Fira – Fira d’Època. Aquests dies també es durà a terme una nova edició de Creativissím, Rata Market i Inca Té Talent. 

Amb tot, Inca tornarà a protagonitzar la programació de Fires de Tardor a Mallorca, que culminarà el 16 de novembre amb la celebració del Dijous Bo.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'