Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La Beata dona el sus a les celebracions de setembre

Santa Margalida estrena la programació d’actes festius aquest dijous, dia de Sant Bartomeu.

Processoneta de La Beata de l'any passat.

Encara no estam a la darrera setmana d’agost i ja comencen les activitats del programa de festes dels pobles que tradicionalment fan celebracions els primers dies de setembre. Demà, dia de Sant Bartomeu, a Santa Margalida comencen les festes de La Beata, i el cap de setmana ja és ple d’actes. A Costitx també donen el sus l’endemà, el divendres 25, de cara a les festes de la Mare de Déu que acaben el diumenge 10 de setembre.

El primer acte de La Beata 2023 serà la presentació del llibre “Serà gros, quan les estrelles lluïen a Santa Margalida”, un projecte de Rafel Bordoy amb la coordinació editorial d’On Accent. Un recorregut per la música d’artistes que ja es pot ambientar visitant les llistes d’Spotify i a Youtube, i que té la presència de cançons d’Antonio Machin, Torrebruno, Los 5 Latinos, Los Brincos, Raphael, Salomé, Karina… i com, no, Luis Aguilé. Després de la presentació -que començarà a les 20h a l’Auditori- hi haurà l’actuació del grup ‘Aquellos maravillosos años’.

El divendres 25 hi ha exposició de pintura i la cursa de La Beata, i el dissabte a partir de les 9.30 del matí surt la Processoneta de la Beata des de la plaça de l’Església. L’horabaixa al pub Es Colomer s’organitza la Festa Pagesa a partir de les 18 h.

Diumenge a les 20 h. a l’església serà el moment del pregó de festes a càrrec enguany de Miquela Pomar, i en acabar la coral iniciarà el seu concert. En sortir de l’església es farà l’encesa de fanals commemoratius.

Mare de Déu de Costitx

La Gimcana Nocturna organitzada pels Quintos 03 serà el primer acte de les festes de Costitx i es farà el divendres 25 a partir de les 22 h. El dissabte 26 està programat el concert de la Jove Orquestra de les Illes Balears a les 21 h a l’església, i el diumenge a les 20 h serà el torn de l’obra de teatre ‘El funeral del Singlepeu’, al carrer Sol.

Vermadors a Binissalem

Aquest dissabte a Binissalem es farà l’elecció de Vermadors i Vermadores 2023 a partir de les 20.30 h a la plaça de l’església. Hi haurà actuacions musicals.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'