Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La plaça de braus de Muro, un element patrimonial a restaurar

Era una altra època quan a Muro sant Joan era sinòmim de curses de braus, no de bades tenen una Monumental plaça de toros, única i singular excavada dins una pedrera. L’afició a les curses de braus a Muro era i és patent, ara però la plaça Monumental no està per curses, i a més la normativa també ho ha frenat. Però aquest bé patrimonial de Muro dona per molt més que per a celebrar-hi curses amb animals. 

Tant és així, que els darrers anys els Dimonis de sa Pedrera han aprofitat l’espai per fer-hi un gran ‘mandala’ de la mà de l’artista Tòfol Sastre, que enguany repetirà creativitat artística al  ‘coso’ d’arena. 

Des de l’Ajuntament volen fer una aposta per mantenir aquest patrimoni local i donar-li una rendibilitat, però, segons el batle, M. Porquer, aquesta posada a punt suposa una inversió inicial de 100.000 euros. Manca arreglar l’espai de l’antic bar i gran part de les graderies a  més d’altres espais inferiors que romanen tancats.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'