Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

A més d’un centre de dia els veïns de Llubí volen una nova biblioteca a ca ses Monges

L’Ajuntament va adquirir l’antic convent per uns 450.000 euros i va obrir un procés de participació ciutadana per saber els usos a que es destina

L’antic convent de les monges, que des d’aquesta tardor és de propietat municipal acollirà en la seva part central un futur centre de Dia, pels usuaris del municipi. Aquesta inversió, segons la batlessa, Magdalena Perelló, ja està acordada amb el Consell per tal de disposar dels doblers necessaris pel seu finançament. A més, aquesta també ha estat la proposta majoritària que han demanant els veïns que han pres part del procés participatiu que engegà l’Ajuntament. A part, la segona proposta amb més demanda ha estat la construcció o habilitació a la resta d’espais de l’antic convent d’una nova biblioteca municipal, ja que l’actual té molts d’anys i a més es troba a un espai reduït i sense possibilitats de créixer. 

Entre altres espais i serveis que proposen els veïns destaca la construcció d’una residència. Però, segons diu la batlessa, es descarta perquè no es disposen dels metres suficients, igualment que passa amb altres infraestructures com una escola infantil, un aparcament o cedir part de l’edifici al club d’esplai. Destaca la proposta d’habitatges de lloguer social o un botiga cooperativista, a més de casal de joves o espais lúdico-socials. 

Ara l’Ajuntament prepara les bases per fer públic un concurs d’idees i que sien els tècnics i arquitectes que proposin els usos i espais més adients per a cada una de les propostes més demandades, destacant el centre de dia.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'