Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Aproven canvis circulatoris a Llubí en aplicació del pla de mobilitat

A partir del dia 1 d’abril, l’Ajuntament donarà inici al Pla de Mobilitat del municipi. I ho farà fent canvis de circulació i d’estacionament a la zona dels carrers Desaigua i del Pes i Mestre Ramón Martínez. 

Segons la batlessa Magdalena Perelló, després d’una reunió amb els veïns dels carrers afectats pels canvis, aquests entreran en vigor a l’abril. I afectaran al carrer Desaïgua, que passarà a ser de doble direcció, el que suposarà que sols es podrà estacionar a un dels dos costats. Mentre els carrers del Pes, Ses Planes i Ramón Martínez, passaran a ser d’una única direcció; el carrer del Pes en direcció a ses Planes; Ramón Martínez en direcció al Pes; i el carrer ses Planes de sortida cap a la Carretera. 

Amb aquests canvis, apunten des de l’Ajuntament es vol agilitzar la circul·lació i la mobilitat dels veïns. El que resta pendent, diuen, és la possibilitat de disposar de qualque solar per tal de poder-lo destinar a zona d’aparcament. 

El Pla de Mobilitat és una de les fites d’aquest darrer any de legislatura i s’anirà implamentant per barriades i als carrers o zones més conflictives de trànsit. 

Així la propera actuació es durà a terme al carrer de la Creu, on a finals d’abril es mantendrà una reunió amb els veïnats per debatre les diferents propostes presentades pels tècnics que han elaborat el Pla. Entre aquestes hi ha la possibilitat que aquest carrer sia d’una sola direcció des de la Creu en direcció a sa Pobla- que és el tram que més problemàtica de trànsit presenta-. A més s’han de dissenyar espais disuasoris perquè els vehicles es puguin arraconar i cedir el pas al trànsit, si es manté el doble sentit. 

Aquestes propostes es debatran entre els tècnics i veïns per arribar a un consens.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'