Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Comença la regulació d’accés a Capellans amb 300 multes en un dia

El primer d’abril l’Ajuntament de Muro va posar en funcionament les càmeres lectores de matrícules – ACIRE -, per regular l’accés i l’aparcament a la zona de la  Caseta dels Capellans. Així s’activa l’accés automàtic a la zona comunal. Val a dir que tots els que no sien veïns, residents o estiguin registrats seran multats.  Aquest control d’accés estarà en funcionament des de l’1 d’abril fins a dia 31 d’octubre de 2023.

Durant el primer cap de setmana que va entrar en vigor la regulació d’accés i aparcament al Comú es van imposar un total de 300 multes a vehicles que no estaven autoritzats, el que suposa una recaptació d’uns 12.000 euros per les arques municipals. 

Fonts municipals asseguren que a l’entrada de Capellans hi ha un gran rètol que informa de les càmeres de control a la zona ACIRE i de les sancions, així com de l’entrada en vigor de la normativa, però un gran nombre de visitants i sobretot clients dels bars i xiringuitos de la zona ho vam ometre. Diuen que “cridats pels propis establiments” que van obviar l’avís als clients.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'