Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Comencen les obres de construcció de la nova Escola d’Educació Infantil 0-3 de Muro

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, la Directora General de Primera Infancia, Innovación y Comunidad Educativa, Amanda Fernández Rubí, i l’equip de govern de l’Ajuntament de Muro, així com la comunitat educativa del municipi, han assistit avui a l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova Escola d’Educació Infantil i atenció a la primera infància de Muro. L’obra compta amb un termini de 18 mesos, amb possible pròrroga, si fos necessària i un posterior procés de dotació de mobiliari i equipament.

Aquest nou centre atendrà els infants de 0 a 3 anys de la localitat i té l’objectiu d’aconseguir una escola pública de primer cicle d’educació infantil, així com la consolidació i ampliació de places. L’escola, es trobarà ubicada al c/ Maria i Josep s/n, antigues cases de Son Font i oferirà 6 aules i 74 places per a infants.

El present projecte presenta un pressupost d’adjudicació d’1.789.126,44 euros. S’ha comptat amb un ajut de 666.000 euros de la convocatòria d’ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de primer cicle d’educació infantil de la Conselleria d’Educació i Formació Professional a proposta de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'