Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Denuncien la manca d’atenció farmacèutica a Llubí i recullen signatures

No és el primer cop que la farmàcia de Llubí és motiu de queixes dels veïns i, fins i tot, de qualque denúncia per manca de servei o per un servei deficient. Ara una veïna del poble ha tornat a presentar una denúncia a l’Ajuntament, a més de Consum i Sanitat, tot al·legat un servei farmacèutic deficient. La problemàtica en qüestió és que no es serveixen els medicaments que prescriu el metge titular segons consta a la recepta mèdica. I, en alguns casos, no es fa la comanda pertinent si el medicament no es disposa. 

La denúncia ha provocat una mobilització veïnal i una recollida de signatures tot reclamant ‘la farmàcia que Llubí se mereix’. Els fets han estat posats en coneixement de l’Ajuntament i del centre mèdic. 

El farmacèutic ha tengut diferents problemes amb els usuaris per manca d’atenció. Això ha suposat que sien molts els veïns del municipi que es traslladin fins a Inca, Muro o sa Pobla a cercar els seus medicaments de forma habitual. Però al·leguen que no és just quan al poble hi ha una farmàcia que hauria de donar un bon servei.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'