Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Consell destina 450.000 euros per la millora dels serveis d’informació turística dels municipis

Se’n poden beneficiar els ajuntaments i les mancomunitats, però també les fundacions i els consorcis públics.

Se’n poden beneficiar els ajuntaments i les mancomunitats, però també les fundacions i els consorcis públics.

El Consell de Mallorca, a través de Departament de Transició, Turisme i Esports, atorgarà subvencions als municipis de l’illa per donar-los suport en la millora dels seus serveis d’informació turística. Se’n poden beneficiar els ajuntaments i les mancomunitats, però també les fundacions i els consorcis públics que actuen en representació d’un o més ajuntaments. 

La quantia destinada a aquesta convocatòria és de 450.000 euros, que es repartirà de forma igualitària entre tots els sol·licitants i, per tant, la quantia concedida dependrà del nombre total de sol·licituds presentades a la convocatòria.

La finalitat és “impulsar l’accessibilitat universal, la renovació, la modernització i el foment de la innovació tecnològica dels serveis d’informació i promoció turística en destí, per adaptar-se als reptes d’un model turístic sostenible, competitiu, resilient i regeneratiu alineat amb els 17 objectius de desenvolupament de l’agenda 2030”.

Per tot això, els ajuntaments podran utilitzar les ajudes per desenvolupar el pla estratègic de turisme del municipi, crear bancs d’imatges i enregistrar vídeos informatius o promocionals del patrimoni del municipi, posar en marxa portals turístics optimitzats o bé redactar rutes turístiques i continguts nous per al web.

El Consell vol fomentar la innovació tecnològica i cobrirà les despeses de sistemes automatitzats de comptatge de persones o vehicles en espais turístics, i la instal·lació i aparells per donar servei de wifi social gratuït a zones d’interès turístic. Aquestes subvencions serviran també per cobrir la millorar de l’accessibilitat a les platges i adquirir equipament i mobiliari per a oficines de turisme. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'