Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Estrenen un servei sostenible de rentacotxes als pàrquings d’Inca que gestiona Es Garrover

El sistema de neteja utilitza només mig tassó d’aigua per a cada cotxe.

El sistema de neteja utilitza només mig tassó d'aigua per a cada cotxe.

Els aparcaments que gestiona la Fundació Es Garrover a Inca estrenen un nou servei de rentacotxes sostenible. Aquest servei es desenvolupa amb un nou sistema de rentat que estalvia aigua, utilitzant només mig tassó d’aigua per a cada cotxe, a més de fer servir productes ecològics en el procés per tal de reduir la petjada ecològica. 

Aquest servei de rentacotxes també s’ofereix a domicili, ja que el nou sistema permet la seva mobilitat facilitant així la tasca per al rentat d’un gran volum de vehicles. 

El nou servei s’integra en l’oferta dels aparcaments de la plaça Mallorca i la plaça Antoni Mateu d’Inca que gestiona la Fundació Es Garrover des del passat mes de juny i que fa possible la inserció sociolaboral de 8 persones amb discapacitat per trastorn de salut mental. 

La Fundació Es Garrover treballa des de 2005 per a la inserció social, laboral i comunitària de persones amb un trastorn de salut mental a les zones del Raiguer, Nord i part del Pla de Mallorca amb un equip format per més que quaranta professionals que desenvolupen programes i serveis en els quals hi han participat més de 222 persones en el 2021.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'