Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament d’Inca signa un conveni de col·laboració amb Fàbrica Ramis per promocionar la ciutat com a centre de fires i congressos

El Batle d’Inca, Virgilio Moreno i el gerent de Fàbrica Ramis, Joan Ramis, juntament amb el  regidor d’economia local i promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat com a espai d’acollida de fires, congressos i trobades professionals. L’objectiu de l’acord és que Inca sigui un punt d’atracció per aquest tipus d’esdeveniments, ja que compta amb unes excel·lents infraestructures i per la seva ubicació al centre de l’illa de Mallorca.

“Des de fa anys estam treballant per dur a Inca tota mena d’esdeveniments que generin un impacte positiu a la nostra economia, i ara disposam de tot un seguit d’espais públics i privats que poden satisfer qualsevol demanda”, ha explicat el batle. Per la seva banda Ramis ha puntualitzat que “tenim esdeveniments molt consolidats com Creativissim o Mallorca Design Day, altres que estan lluitant per consolidar-se com és Mallorca Dream Days o d’altres com és Habturalia, el primer fòrum de lloguer turístic de la Mediterrània que ha escollit Inca per començar un trajecte amb moltes oportunitats”.

Amb tot, des de l’Ajuntament d’Inca es continua amb la política de convenis amb institucions, associacions i empreses que puguin donar una empenta a la ciutat en temes econòmics i socials. De fet, a la darrera setmana s’han signat convenis de promoció de l’esport base amb el Club sa Creu Ciutat d’Inca, CE Taekwondo Easy, Club Arthemys Inca, i el Club Sant Josep Obrer Judo.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'