Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’exbatle de Muro renuncia a la dedicació exclusiva que anuncià la setmana passada

Després de la rectificació de Serra, ara UIM s’ofereix a l’equip de govern per “ajudar a organitzar l’àrea de festes”

Després de la rectificació de Serra, ara UIM s'ofereix a l'equip de govern per "ajudar a organitzar l'àrea de festes"

La sessió plenària de l’Ajuntament de Muro celebrada ahir va servir perquè l’exbatle Antoni Serra anunciàs per sorpresa que renunciava a la dedicació exclusiva que s’havia fet pública la setmana passada després del relleu a la batlia. Serra llegí una carta en la qual feia pública la renúncia després de meditar-ho molt, i finalment no rebrà l’assignació de 35.000€ per ocupar-se de festes i medi ambient.

UIM ha fet un comunicat per celebrar la decisió de Serra i s’ofereixen ara per ajudar-lo a organitzar l’àrea de festes. El portaveu d’UIM, Rafel Gelabert, ja va dir al ple anterior que l’exbatle “seria recordat com el batle de les paguetes i de les factures extrajudicials” i va fer-li l’envit a que renunciés a la dedicació exclusiva. Gelabert assegurà ahir, després d’escoltar la rectificació, que lamentava que “fos la denúncia i la pressió mediàtica la que segurament hagués fet recapacitar la decisió de renunciar” i li recordà que “ell mateix, va tenir unes paraules molt desafortunades dient que no es veia capacitat per dur festes i fer feina a l’empresa privada”. Per tot això els regidors d’UIM es van posar a la disposició de Toni Serra per ajudar-lo a gestionar les festes.

La notícia de la dedicació exclusiva doble per Serra i pel nou batle, Miquel Porquer, ha estat fortament criticada aquests dies per MÉS i UIM.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'