Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Miquel Porquer, nou batle de Muro

Miquel Porquer és ja el nou batle de Muro. Antoni Serra, de Convergència Democràtica Murera (CDM), li ha cedit la vara a un ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament. Porquer s’ha convertit en el nou batle de Muro per al proper any i 4 mesos amb 7 vots a favor (de CDM, PI i PP), 4 en contra (de Més i PSIB-PSOE) i 2 abstencions (UIM).

Des d’ara, el nou batle assumirà les àrees d’Hisenda i Personal i continuarà regint l’àrea de Cultura i Tradicions, Relacions amb l’Església i altres confessions, Banda de Música i Agrupacions Musicals. L’exbatle Antoni Serra passa a ser regidor de l’àrea de Festes i Medi Ambient.

El nou batle, que ha exercit responsabilitats de govern a l’Ajuntament de Muro des de l’any 2011, ha explicat que aquesta nova etapa que assumeix al capdavant del govern municipal és un repte. En primer lloc, per la pandèmia que ha condicionat tota l’acció política del govern municipal, i, en segon lloc, a nivell personal, ja que afronta aquesta nova etapa amb gran responsabilitat i amb un objectiu ben clar, fer feina incansablement per millorar la vida de tots els murers i mureres. Així mateix, amb relació a les principals accions a desenvolupar durant aquest any i mig, Porquer ha indicat que les prioritats són: acabar el centre de dia i l’arxiu municipal, i iniciar les obres de l’escoleta de 0-3 anys.

La resta d’àrees de l’Ajuntament de Muro continuaran dirigides pels mateixos regidors tal com va acordar la corporació municipal; Marga Ballester (PP) a les àrees de Platja de Muro i Capellans, Transports, Protecció Civil, Comerç i Mercats i Participació Ciutadana; Marga Forteza (CDM), àrea d’Esports; Joana Maria Perelló (CDM), àrees de Serveis Socials, Sanitat, Residència i Gent Gran; Mariano Serra (CDM), àrees d’Educació, Joventut, Policia, Aula d’Adults, Escola de Música, i Andreu Cantarellas (Pi), les d’Urbanisme, Obres, Brigada Municipal i Cementiri.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'