Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Socorristes de platja protesten pels pisos que els proporcionen les empreses

Protesten perquè l’empresa vol ficar massa gent al mateix pis.

Protesten perquè l’empresa vol ficar massa gent al mateix pis.

El primer de maig les platges varen estrenar el servei de socorristes i, com cada temporada, moltes de les persones contractades són gent arribada de la península. Moltes d’elles expliquen que les converses habituals aquestes primeres setmanes són en relació a les vivendes que els proporcionen les empreses. Enguany sembla que els que no han tengut gaire sort són els socorristes del Port de Pollença. Protesten perquè l’empresa vol ficar massa gent al mateix pis. A Alcúdia també n’hi ha que ja han fet arribar a l’empresa que no els sembla adequat compartir entre vuit un pis amb quatre habitacions i dos banys. Molts d’aquests joves estan allotjats a Muro, Santa Margalida o Can Picafort.

La qüestió de la vivenda és la seva principal queixa, ja que de la resta de condicions asseguren que és el que esperaven. Molts s’estrenen aquest estiu i han aconseguit la feina després d’haver fet aquest hivern el curs de socorrista amb empreses del sector.

Carmen Castro, de CCOO, explica que l’empresa ofereix la vivenda als socorristes, però ho descompta de la nòmina. “Ens arriben casos de 10 persones a un pis que està en molt males condicions”. 

El batle de Muro, Miquel Porquer, o la regidora de Pollença, Maria Buades, asseguren que no saben res d’allà on s’allotgen els socorristes de les seves platges.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'