Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Calendari Mallorquí

Si vos tallau els cabells demà o passat demà, vos creixeran més ràpid

El Calendari Mallorquí 2023 ja és a la venda amb la guia biodinàmica per tallar-se els cabells dies de fulla o dies d’arrel, o bé depilar-se els dies de flor.

Si sou dels que heu triat aquesta setmana per tallar-vos els cabells de cara a les dates nadalenques, heu de tenir en compte que segons el calendari biodinàmic si ho feis demà o passat demà són dies de fulla i això significa que tendran creixement ràpid. Concretament, les hores que provocaran aquest efecte són dia 21 de desembre de les 5 de la matinada fins la matinada de dia 22, i el dia 22 des de les 16 fins dia 23 a les 6 del matí.

El Calendari Mallorquí 2023 de la revista Sa Plaça -editat per Inforaiguer S.C.- ja és a la venda per fer el pronòstic de l’any entrant. Inclou aquest calendari biodinàmic per tallar cabells i per depilar-se. Per anar al perruquer es distingeix entre dies de fulla, que afavoreixen el creixement ràpid, i els dies d’arrel, que són dies per reforçar els cabells. En quan al calendari de depilació, s’assenyalen els dies de flor. Per cert el dia flor és avui, dia 20, fins demà a les 4 de la matinada.

El Calendari són 84 pàgines per pronosticar amb detall el 2023 que tenim a les portes. Un ‘parenòstic’ que ha arrelat en el mercat illenc i que compta amb milers de seguidors fidels.

L’estructura segueix el guió dels darrers anys i s’inicia amb un repàs a l’any agrícola 2021-2022 amb un resum meteorològic i un article de la pujada de costos. També trobareu el llistat de tots els mercats setmanals dels pobles de l’illa i dels mercadets ocasionals. 

Després comença el repàs de l’any, mes a mes. En primer lloc es fa esment a les festes locals de cada localitat i a les celebracions, després tots els dies amb el santoral i altres dates assenyalades; les tasques agrícoles al jardí i a l’hort segons les llunes, i el calendari agrícola biodinàmic.

Una novetat d’enguany és la secció  ‘Cuinarts’ de Carme Contestí, que ens presenta dotze receptes de cuina inspirades en obres d’art.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'