Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

El PP de Pollença proposa a David Alonso com a candidat a la batlia

El Partit Popular de Pollença ha proposat, per unanimitat, a David Alonso com a candidat a la batlia per a les eleccions municipals de maig de 2023. El popular assegura que “encara que no sigui nou en això” afronta la campanya electoral amb “il·lusions renovades” i “a peu de carrer, com és el meu estil”, ha destacat.
Alonso, de 49 anys, és empleat de banca de professió i actualment és segon tinent de batle i regidor d’hisenda a l’Ajuntament. El popular repeteix com a cap de cartell amb “l’aval de l’experiència que li han proporcionat tots aquests anys al capdavant de la política municipal” i amb l’objectiu de “donar continuïtat a un full de ruta dissenyat per impulsar projectes importants per a Pollença”, ha apuntat.
Així mateix, ha agraït a tot el seu equip el suport rebut per tornar a liderar la candidatura i ha destacat les “ganes” i la “força” de tota la junta per a “seguir millorant la qualitat de vida dels pollencins”, ha conclòs.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'