Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Inca, Llubí i Sa Pobla reediten pactes 

Inca

Ahir, els Independents per Sa Pobla, Més, PSOE i el PI van firmar el nou pacte de govern titulat “Acords de futur per Sa Pobla”, reeditant així el mateix pacte que en les passades legislatures. Aquesta vegada, Biel Ferragut serà el batle, al ser la força més votada, amb cinc regidors.

D’aquesta forma, IxSP gestionarà Urbanisme, Seguretat Ciutadana, Turisme, Comerç, Fires i Agricultura. Més (3 regidors), per la seva banda, s’encarregarà de Medi Ambient, Cultura, Serveis Socials, Plantejament Urbanístic, Festes, Mobilitat, Salut i Protocol. El Pi (1) assumeix Hisenda, Obres Públiques i Innovació, mentre que el PSOE (1) coordinarà les àrees de Personal, Igualtat i Educació. 

Així doncs, la visita de Marga Prohens a Ferragut no ha servit de gaire, tot i que aquest ha proposat cedir el darrer any de batlia al PP, si ajuden a que arribin inversions supramunicipals al poble. Per la seva part, la popular Violeta Rodríguez va expressar a través de les xarxes socials que “Tal proposta no mereix qualificatiu i només està a l’altura de qui el proposa i li dona suport”, donant a entendre el seu descontent amb l’oferiment.

D’igual forma, aquest matí, Virgilio Moreno i Alice Weber han escenificat l’acord del PSOE (10 regidors) i Més (2 regidors), reeditant així el govern progressista, de la mateixa forma que han fet durant els vuit anys anteriors.

Hem arribat a un acord que continua el pacte d’aquests darrers vuit anys, i que reafirma el compromís de transformació que tenim amb la ciutat” ha explicat Moreno “Aquest pacte dona una estabilitat important a Inca, tot i que el color del Govern i del Consell canviï. Nosaltres continuarem reivindicant el paper de la ciutat com a capital de la part forana, com hem fet aquestes darreres legislatures. Hem aconseguit moltíssims de canvis, però continuarem fent feina perquè ens arribin els millors projectes i ajudes

Per la seva part, Alice Weber ha afegit que amb “És el pacte més important al que hem arribat després de vuit anys, perquè reafirmem la bona manera de fer feina de l’equip i per consolidar alguns projectes que necessiten de més d’una legislatura per arribar a conformar-se”. A la pregunta de com queden les àrees la coordinadora de Més per Inca respon que “no tendirà massa sentit que hi hagués grans canvis” i puntualitza que ells gestionaran cultura, patrimoni, normalització lingüística, memòria democràtica, educació i medi ambient. 

A Llubí, Més (5 regidors) i Feina per Llubí (1) també han firmat la reedició del pacte, essent, de nou, Magdalena Perelló la batlessa pels pròxims quatre anys i Antònia Maria Perelló, de FxLL, la primera tinent de batle. A l’oposició queda el PP i Futur Llubí. 

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'