Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

A Sa Plaça encetam el nou curs!

Ja teniu als punts de venda habitual la revista núm. 419, que suposa l’inici de temporada després d’un agost de vacances (que també toca). A la nova edició trobareu l’agenda de festes de setembre, que no s’acaben les celebracions per molt que deixem enrere l’agost. Llubí, Lloret i Santa Margalida ja han viscut els dies de festa grossa aquest cap de setmana, i ara els toca viure les festes a Costitx, Lloseta i Maria. Seguidament, arriba el torn de Santa Tecla a Biniamar i la Vermada de Binissalem.

A la revista trobareu una entrevista amb Miquel Suau, director del Teatre de Lloseta, per fer un repàs als 20 anys de vida que celebra aquesta sala. També parlam de teatre per informar que Miquel Àngel Rayó és la persona escollida per ser el nou director del Teatre d’Inca.

A més, hi ha les seccions fixes d’opinió amb els nostres col·laboradors habituals, les pàgines d’informació de tots els pobles del Raiguer, Nord i Pla de Mallorca, i un repàs a les festes i festivals d’aquest passat mes d’agost.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'