Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Caimari s’alça de cara a les eleccions municipals

Ja podeu trobar la revista número 429 al carrer. En aquesta nova edició podeu trobar totes les novetats de cara a les eleccions: tots els candidats poble a poble, el perfil i entrevistes a alguns candidats, com Martí March, que es presenta a la batlia de Pollença, i un reportatge sobre Feim Caimari, la nova formació que es presentarà a les eleccions municipals de Selva reivindicant que no s’oblidi a Caimari.  

A més, trobareu tota la informació de cara a les festes de Setmana Santa, els pancaritats i un reportatge sobre el Panada Fest, el neopancartiat que s’ha organtizat a Santa Margalida. 

D’igual forma, trobareu dues entrevistes a dues dones de la contrada, Joana Rodríguez, la presidenta del Club Nàutic de Can Picafort, i Francisca Bergas, la cuinera marianda de la Llar d’Ancians que ha publicat un llibre de receptes. Així com un reportatge sobre els socorristes de Mallorca, ara que comença la temporada estival i s’activen tots els serveis.

Tot això i molt més en aquest número 429 que podeu trobar als punts de venda per 3€. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'