Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

‘Murmuris de paperí’: una nova revista Sa Plaça ja és al carrer

El núm 437 de la revista Sa Plaça ja és a tots els punts de venda habituals amb entrevistes, informacions, reportatges i la més completa agenda d’actes de la contrada. El titular de portada va precisament referència a aquest murmuri de paperí que ja es pot viure a moltes places de poble que ja comencen a anunciar dies de festa grossa. Il·lustram la portada amb una fotografia de la plaça de Sa Pobla de 1942, ara que sonen tants tambors de nostàlgia.

Aquesta revista conté informacions de les festes de la quinzena: Mare de Déu del Carme a Son Serra i port de Pollença, Santa Margalida a Sa Pobla i La Vila, Sant Jaume a Sa Pobla, Alcúdia i Binissalem, Sant Feliu a Llubí, Santa Anna a Moscari i sants Abdon i Senen a Inca. No vos ho acabareu tot, tants actes trobareu a les pàgines!

També hi ha espai per les notícies d’informació general dels municipis de la contrada, un reportatge dedicat a Margalida Ramis i Miquel Àngel March, dos dirigents històrics del GOB ara que l’entitat celebra els 50 anys de vida.

Les entrevistes d’aquest número són per Pedro Fiol, nou president de l’agrupació balear d’agències de viatges, l’estudiosa dels molins de sa Pobla, Maria Antònia Cladera, i el regidor de festes d’Inca, Antoni Peña.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'