Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Tornen les fires i torna la revista Sa Plaça

Torna un nou número de la revista Sa Plaça, que coincideix amb el ‘renaixement’ de les fires de molts municipis de Mallorca.

Torna un nou número de la revista Sa Plaça, que coincideix amb el 'renaixement' de les fires de molts municipis de Mallorca.

Fidels a la cita quinzenal, torna un nou número de la revista Sa Plaça, que coincideix amb el ‘renaixement’ de les fires de molts municipis de Mallorca, després de l’etapa de suspensions per la pandèmia o de les edicions marcades per les restriccions sanitàries.

A la portada del nou número titulam per aquesta tornada de les fires amb la d’Andratx per aquest cap de setmana vinent, i que després la seguiran les de Calvià, Port d’Alcúdia i Santa Margalida.

Entre les informacions trobareu informacions de dues polèmiques locals, la de la Via Verda d’Alaró i l’afectació de les casetes de Capellans, a Muro. També trobareu una entrevista amb la portaveu del GOB, Margalida Ramis, i un reportatge de la nova exposició a Inca de l’artista Ferran Pizà al centre d’art de Sa Quartera.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'