Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Antoni Torrens és homenatjat en el 30 aniversari de Sant Antoni a Gràcia

Sant Antoni Gràcia 2023

Antoni Torrens ha estat el gran protagonista de les festes de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia, que enguany han complert 30 anys, i per aquest motiu se’l va homenatjar en un acte institucional com a impulsor d’aquesta iniciativa i per la seva extensa tasca com activista cultural. 

A l’acte, que es va celebrar al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, van assistir-hi la presidenta del Consell, Catalina Cladera, a més de la directora general de cultura, Catalina Solivellas, així com el regidor de l’ajuntament de sa Pobla Antoni Simó, i representants del districte de Gràcia. 

“Sant Antoni és la festa més celebrada a tots els territors de parla catalana i és el pont que uneix Mallorca i Catalunya a través de la festa i la cultura popular i enguany estam d’enhorabona perquè celebram 30 anys d’aquest agermanament” va expressar Cladera. “Vull donar les gràcies a totes les entitats que formau part de la Federació de Foguerons de Sa Pobla a Gràcia per mantenir viva la flama d’aquesta tradició i també vull fer un homentage molt especial a l’Antoni Torrens, l’impulsor i ànima mater d’aquest agermanament”. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'