Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Un cap de setmana de fires i festes per donar entrada a la tardor

Binissalem, Campanet, Maria, sa Pobla i Alaró organitzen actes festius

Binissalem, Campanet, Maria, sa Pobla i Alaró organitzen actes festius

El primer cap de setmana de tardor, tot i les alertes per mal temps, ha estat protagonitzat per actes festius a bona part dels pobles de la contrada. I és que per molt que s’acosti l’octubre i s’hagin tancat les festes d’estiu, la gent demostra ganes de sortir al carrer. Un bon exemple l’hem trobat a una massiva Festa del Vermar de Binissalem, que els darrers dies ha viscut les seves jornades centrals. Dijous amb el sopar de fideus a Can Arabí i bauxa pels bars del poble fins a la matinada; el divendres amb un sopar a la fresca amb gran participació; el dissabte amb les carrosses; i, finalment, el diumenge que és el dia de la festa oficial.

A Campanet, el cap de setmana previ al dia del seu patró, Sant Miquel, hi hagué el sopar de fideus a la plaça de Son Puça el divendres, i el dissabte trobada de quintes, vermutada i tardeo.

La cita a Maria de la Salut era la 28a edició de la fira de segona mà o baratillo del Pla, que omplí el poble de paradetes. El dissabte hi hagué dinar de quintades al poliesportiu i la festa. Altres pobles també han organitzat actes aquests dies, com la festa de la Mare de Déu del Castell a Alaró, que comptà amb la presència del bisbe Sebastià Taltavull. A sa Pobla es va cloure la Setmana Solidària per la Llar de la Memòria amb un sopar a la plaça del Mercat.I a Lluc es va organitzar una trobada d’associats de l’OCB per celebrar els 60 anys de l’entitat.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'