Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’augment de població fa que Llubí tengui un nou metge

L’increment poblacional ha fet que des del departament de Salut hagin destinat un nou metge per atendre els veïns de Llubí. Així aquest nou facultatiu reforça les visites tres cops per setmana al centre de salut del poble. I té assignats uns 600 pacients, la resta més d’un milenar, continuen adscrits al metge titular des de fa dècades, Antoni Gutiérrez. El reforçament al poble es deu també al fet que Gutiérrez assumeix les tasques de coordinador del Punt d’Atenció Continuada de Sineu, que aglutina els serveis d’urgències de diferents pobles del Pla. Així, el titular de Llubí, quedaria més alliberat per fer les funcions de coordinador. 

                  El repartiment de pacients entre un facultatiu i altre ha vengut determinat des del centre de coordinació de Salut de Ciutat. Així, a una mateixa família es pot donar el cas que uns membres estiguin adscrits a un metge i altres a l’altre. Un fet que els primers dies va causar cert malestar i desorientació. 

Per altra banda, a Maria també s’ha reforçat l’atenció mèdica amb un altre facultatiu que passa consulta dos cops a la setmana al centre de salut local. La resta manté el servei amb el metge titular i el mateix sistema d’urgències.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'