Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

A Sa Plaça hi ha Sant Antoni!

Ha sortit al carrer el número especial dedicat a Sant Antoni, amb tota la informació dels actes que es faran i de tots aquells que s’han suspès o ajornat.

Ha sortit al carrer el número especial dedicat a Sant Antoni, amb tota la informació dels actes que es faran i de tots aquells que s'han suspès o ajornat.

No podeu badar que aquesta és de les edicions que s’esgota! A partir d’avui trobareu a les papereries de la contrada el número especial de la revista Sa Plaça dedicat com cada any a les festes de Sant Antoni.

Inclou informació poble a poble de com s’ha afrontat aquest Sant Antoni 2022 després de l’empitjorament de les dades sanitàries per la pandèmia, i l’anul·lació de pràcticament tots els actes programats inicialment.

Malgrat les suspensions, a la revista vos explicam els actes estaven prevists i quines iniciatives encara segueixen endavant. A aquest número trobareu una entrevista amb Miquel Àngel Villalonga, autor del cartell guanyador del Sant Antoni a Sa Pobla. i articles de Gabriel Bibiloni i Jaume Sastre sobre les arrels de la festa i del sant. A més, la informació d’actualitat dels nostres pobles, entrevistes amb l’escriptora Maite Salord i amb el compositor campaneter Antoni Mairata, la crònica de les primeres setmanes d’activitat al Teatre d’Inca, i un reportatge que fa un recorregut per la repressió patida per la família de Pilar Fitor Lorca: ‘L’estigma de dos llinatges’.

Ja ho sabeu, si voleu viure el Sant Antoni 2022, només el trobareu a una plaça: a Sa Plaça!

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'