Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

A Sa Plaça hi ha Sant Antoni!

Ha sortit al carrer el número especial dedicat a Sant Antoni, amb tota la informació dels actes que es faran i de tots aquells que s’han suspès o ajornat.

No podeu badar que aquesta és de les edicions que s’esgota! A partir d’avui trobareu a les papereries de la contrada el número especial de la revista Sa Plaça dedicat com cada any a les festes de Sant Antoni.

Inclou informació poble a poble de com s’ha afrontat aquest Sant Antoni 2022 després de l’empitjorament de les dades sanitàries per la pandèmia, i l’anul·lació de pràcticament tots els actes programats inicialment.

Malgrat les suspensions, a la revista vos explicam els actes estaven prevists i quines iniciatives encara segueixen endavant. A aquest número trobareu una entrevista amb Miquel Àngel Villalonga, autor del cartell guanyador del Sant Antoni a Sa Pobla. i articles de Gabriel Bibiloni i Jaume Sastre sobre les arrels de la festa i del sant. A més, la informació d’actualitat dels nostres pobles, entrevistes amb l’escriptora Maite Salord i amb el compositor campaneter Antoni Mairata, la crònica de les primeres setmanes d’activitat al Teatre d’Inca, i un reportatge que fa un recorregut per la repressió patida per la família de Pilar Fitor Lorca: ‘L’estigma de dos llinatges’.

Ja ho sabeu, si voleu viure el Sant Antoni 2022, només el trobareu a una plaça: a Sa Plaça!

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una...

Aquí i ara

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Afers i gent

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que...